Tájékoztató

A Kormány az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó SARS-CoV-2 koronavírus világjárvány (a továbbiakban: koronavírus világjárvány) következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében a 478/2020. (XI.3.) Kormányrendelttel, Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki.

Erre tekintettel felhívjuk  szíves figyelmüket, hogy a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása érdekében az Önkormányzati Hivatalban az alábbi óvintézkedések betartásával történik az ügyintézés:

Kérjük ügyeit elsődlegesen:

  1. a) Elektronikus úton, kezdeményezze, melynek részleteiről bővebben tájékozódhat a bukkaranyos.hu oldalon az „Elektronikus ügyintézés” menüpont alatt.
  2. Technikai feltételek hiányában az önkormányzati hivatal bejáratánál elhelyezésre került egy „Általános kérelem/bejelentési formanyomtatvány”, mely a kitöltést követően a hivatal ügyfélterében / kihelyezett dobozban leadható, valamint IDE KATTINTVA letölthető

 

Amennyiben az ügyintézéshez elengedhetetlen a személyes megjelenés:

  1. az ügyfélnek megérkezését a hivatal ajtaján kihelyezett csengővel kell jelezni
  2. a hivatali helyiségbe történő belépés esetén maszk használata kötelező
  3. az ügyféltérben kísérő csak kivételesen indokolt esetben lehet jelen
  4. a megfelelő védőtávolság biztosítása érdekében az ügyféltérben az ügyintézőkön kívül egyszerre csak egy személy tartózkodhat

Benyújtott kérelméről, a benyújtást követő 3 munkanap után, a +36/46/476-352 telefonszámon tud érdeklődni.

Sürgős esetben, munkaidőn, vagy ügyfélfogadási időn kívül az alábbi ügyeleti telefonszámon érhet el minket:

Kérjük az óvintézkedések szíves betartását, vigyázzunk egymásra!

Bükkaranyos, 2020. november 9.
Nagy Lajos polgármester