PÁLYÁZATOK

Az elmúlt időszak pályázati összefoglalóját az alábbi linken töltheti le:

Folyamatos a fejlődés Bükkaranyoson

vagy tekintse meg

Videós összefoglalónk

Kelt – 2020.10.17.

Általános

Kulcsár-völgyi és Csincse patak településeinek belterületi vízrendezése
(Harsány, Kisgyőr, Bükkaranyos, Emőd, Gelej, Mezőnagymihály)

Megtekintés

TOP-2.1.3-15-BO1-2016-00062 Kulcsár-völgyi és Csincse patak településinek belterületi vízrendezése (Harsány, Kisgyőr, Bükkaranyos, Emőd, Gelej, Mezőnagymihály)

Bővebben

Humán szolgáltatások fejlesztése Harsányban és térségében

Megtekintés

Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése

Megtekintés

TOP-5.3.1-16-BO1-2017-00006 – „A helyi identitás és kohézió erősítése Harsányban és környékén”

Megtekintés

Magyar Falu Program

Általános információk

A Császár Péter Művelődési ház 1967-ben épült, azóta is több funkciós kulturális színtérként üzemel:földszintjén a családsegítő szolgálat irodája, könyvtár és posta található, az emeleti  színház teremben a kulturális alkalmak, ünnepségek, előadások, bálok, kiállítások, filmvetítések, oktatások kerülnek megrendezésre, a kis teremben információs pont üzemel, ahol a közigazgatási eljárásokban vagy munkakeresésben kapnak segítséget a lakosság tagja.
A Magyar Falu Program pályázatának köszönhetően 2019.október és 2020. április között  az épület energetikai felújításon esett át: a régi , elavult gázkazánokat modern kondenzációs gázkazánokra cserélték, 20 cm vastag homlokzati szigetelést kapott az épület, valamint napelemek kerültek elhelyezésre az tetőn.
A felújításnak köszönhetően évente közel 1 millió Ft megtakarítás várható az üzemeltetési költségekben, emellett kívülről is megújult a település központjában található épület.

Fotók

Általános információk

A polgármesteri hivatalként működő épület a település központjában található és az egyik legrégebbi ingatlan Bükkaranyoson.
A Magyar Falu Program pályázat segítségével az épület fűtését biztosító, korszerűtlen gázkonvektorok helyett modern, hűtő-fűtő klíma egységek kerültek beszerelésre, melynek működését a tetőn elhelyezett napelemek biztosítják.

Fotók

Általános információk

Bükkaranyos belterületén 14,7 km út található, melyeknek nagy többsége szilárd burkolattal ellátott.
A Magyar Falu Program pályázatával 4 út újulhatott meg 2020. május-június hónapokban.
Új aszfaltburkolatot kapott az Avasalja út teljes szakasza, a Rákóczi út Általános Iskola és Református temető közötti szakasza valamint mart aszfaltos útfelújítás történt a Vörösmarty és a Pöltenberg utak teljes szakaszán.
Fotók