Megtárgyalták és elfogadták az idei év költségvetését

Bükkaranyos Község Önkormányzatának Képviselő testülete a 2020.február 11-én tartott ülésén tárgyalta meg a 2020. év költségvetési tervét.
Annak ellenére, hogy az állami finanszírozás évek óta nem változik, viszont a költségek növekednek és  hogy az elmúlt év végén több, előre nem várt kiadás is keletkezett, az önkormányzat gazdálkodása továbbra is stabil, minden szolgáltatás fenntartásához szükséges fedezet és a fejlesztések önrésze biztosított a következő évben is.
A korábban már megkezdett és az időközben elnyert pályázatok megvalósítása zajlik, tervek szerint szeptemberben megnyílik az új bölcsőde. Támogatást kapnak a helyi civil szervezetek és megrendezésre kerülnek a már jól ismert rendezvények is.
A várhatóan jövő hónapban megjelenő Magyar Falvak pályázat idei  kiírásainak segítségével további fejlesztéseket is tervez az önkormányzat, elsősorban infrastruktúra fejlesztés területén.
A Képviselő Testület tagjai ez éves tiszteletdíjukat teljes mértékben, jótékony- és településfejlesztési célokra ajánlották fel.