Jó hangulat, sok gól az I. Farsangi Focitornán

8 csapat részvételével zajlott az I. Farsangi Futsal Torna Bükkaranyoson. A Tornacsarnokban felsorakozó csapatok 10 órakor kezdték meg a játékot, akiket Nagy Lajos polgármester köszöntött és elmondta: szeretnének idén minden hónapban egy hasonló eseményt szervezni, hogy megmozgassák a közösséget, így lesz majd közösségi futás, kerékpártúra és gyalogtúra is Bükkaranyoson.

A körmérkőzéseket követően a helyezésekért harcoltak a csoportok legjobbjai. A jó hangulatú eseményen szép számú néző szurkolt a csapatoknak akik a szünetben a büfében tudtak felfrissülni. A tornát végül a Horvátország nevű csapat nyerte, a második helyet a Kertész Family szerezte meg, és külön dicséretben részesült a Bükkaranyosi Sport Egyesület csapata akik legfiatalabbként a harmadik helyen végeztek.

A díjakat Nagy Lajos polgármester, Ruska Attiláné iskola igazgató és Sutkó Mihály szervező adták át. Gratulálunk a csapatoknak és köszönjük a munkáját a szervezésben részt vevőknek.

Résztvevő csapatok: Rózsaszín Párducok, Kertész Family, Korotki Team, Horvátország, Aranyifjak, Trakiller, Bükkaranyosi SE, Régi Titánok