Önkormányzatunk számára mindig is fontos volt az időseinkről való gondoskodás. Képviselő Testületünk úgy határozott, hogy az év végén megtartandó idősek köszöntése és karácsonyi ajándéka helyett most, ezekben a mindannyiunk számára nehéz időkben segítsük szépkorú lakosainkat, hiszen Ők a koronavírus által legérintettebb korosztály tagjai.

A mai napon Önkormányzatunk dolgozói és a képviselő testületi tagok segítségével minden 65 éves kort betöltött bükkaranyosi lakoshoz eljuttatunk egy –egy  a Mária Gyógyszertár szakemberei által összeállított csomagot, mely a járvány elleni védekezéshez szükséges, maszkot, gumikesztyűt, fertőtlenítő szert, vitaminokat és tájékoztató leírásokat tartalmazott.

A 217 érintett örömmel fogadta a csomagot, akiket továbbra is kértünk hogy, csak akkor mozduljanak ki otthonukból, ha nagyon szükséges, hiszen Bükkaranyos Község Önkormányzata segíti Őket a napi szükségleteik ellátásában, bevásárlásban, gyógyszerek kiváltásában.

Köszönöm a képviselő testület és a Mária Gyógyszertár felajánlását, valamint a szétosztásban nyújtott segítségét az óvoda és az idősek klubja dolgozóinak.

 

Vigyázzunk egymásra!

Nagy Lajos

polgármester