FONTOS – HATÁRIDŐ NOVEMBER 5 !!!

 
Bursa Hungarica pályázat
 
Bükkaranyos Község Önkormányzata 2021. évben is csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszerhez, melynek célja, az esélyteremtés érdekében a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok felsőoktatásban való részvételének támogatása. Az ösztöndíjpályázatra azok a települési önkormányzat területén lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók jelentkezhetnek, akik felsőoktatási intézményben (felsőoktatási hallgatói jogviszony keretében) teljes idejű (nappali munkarend) folytatnak tanulmányokat.
 
A pályázatbeadáshoz az EPER-BURSA rendszerben pályázói regisztráció szükséges. A regisztrációt követően töltheti fel a pályázó a pályázati adatait.
 
Figyelem! Azok a pályázók, akik korábbi pályázati évben már regisztráltak a rendszerben, nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPER-Bursa pályázatkezelési rendszerbe. Amennyiben jelszavukat elfelejtették, az Elfelejtett jelszó funkcióval kérhetnek új jelszót.
 
A rendszer elérése:
A pályázati űrlapot minden évben újra kell tölteni! A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a Kisgyőri Közös Önkormányzati Hivatal Bükkaranyosi kirendeltségén (3554 Bükkaranyos Petőfi S. út 100.) kell benyújtani. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együttesen érvényes. A pályázati kiírásban meghatározott valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül.
 
A pályázatot 2021. november 05-ig kell benyújtani.
 
Bővebben: