Elérhetőségek:
3554 Bükkaranyos, Petőfi út 100. | Tel.: +36 46 476 352 | Fax: +36 46 576 265

Jótékonysági bál a Bükkaranyosi Általános Iskolában

0
  1. március 25-én rendezte meg a szülői munkaközösség és a tantestület a hagyományos iskolai jótékonysági bált.

Rendezvényünknek több célja is volt: egyrészt nagyon fontosnak tartottuk, hogy tanárok, szülők, falubeliek egy ilyen rendezvény kapcsán is együttműködjenek, másrészt szerettünk volna a sok munka, rohanás közben szórakozási lehetőséget biztosítani mindenkinek és nem utolsó sorban a bál bevételét diákjainkra, az iskolára fordítani.

A bál idei bevételével a tavaly összegyűlt bevételt gyarapítottuk, melynek felhasználásáról a szülőkkel közösen döntünk majd úgy, hogy annak örömét, minden gyermek élvezhesse.

A bál szervezésében sokat köszönhetünk Nagy Valikának és a szülői munkaközösség tagjainak, akik azon igyekeztek, hogy a rendezvényre érkező vendégeket, ünneplőbe öltöztetett épület varázsolja el. Az ízletes vacsoráról a konyha dolgozói gondoskodtak, köszönet érte.

A talpalávalót az est folyamán a Gyémántszívek zenekar szolgáltatta. Jó hangulatot teremtettek és igyekeztek mindenki zenei ízlését kielégíteni.

A báli hangulat előtt egy kis műsorral kedveskedtünk a vendégeknek: elsőként a Jégmadár mazsorett csoport lépett fel, felkészítő tanáruk Bárány Adrienn volt. Ezt követően Kovács Eszter bűvölte el énekével a társaságot, végül Kiss Márton tanító kedveskedett saját szerzeményével a hölgyvendégeknek.

Az iskola nevelőtestülete a tanulók nevében köszöni a műsort adó szereplők fellépését, a vendégek támogatását, a tombolatárgyak felajánlását. Köszönetet mondunk azoknak is, akik nem tudtak eljönni rendezvényünkre, de támogatták bálunkat.

a Bükkaranyosi Általános Iskola tantestülete

020

073

098