Elérhetőségek:
3554 Bükkaranyos, Petőfi út 100. | Tel.: +36 46 476 352 | Fax: +36 46 576 265

Átadtuk a tornacsarnokot és az elmúlt 2 év beruházásait

0
Január 18-án, pénteken délután ünnepélyes keretek között átadásra kerültek a településünkön elmúlt 2 évben zajlott beruházások.
A helyszínt a megépült új tornacsarnok szolgáltatta, ahol az ünnepi műsor alatt az óvodások és iskolások bemutattak egy-egy rövid részletet a sportfoglalkozásaikból.
A majorett, judó, modern tánc, ovi jóga, ugráló kötél, balett és akrobatikus szalag gyakorlatok között Nagy Lajos polgármester és Tállai András miniszterhelyettes beszédei hangzottak el.
Polgármester Úr ismertette a beruházások részleteit és megköszönte a segítségét mindenkinek aki hozzájárult ahhoz, hogy a felsorolt fejlesztések megvalósulhassanak.
Miniszterhelyettes úr gratulált és örömmel adta át a fejlesztéseket Bükkaranyosnak, beszédében a környező településeknek jó példaként kiemelve a községünket és az önkormányzat vezetőit.
Az egyházi áldásokat követően az ünnepséget a felső tagozatos diákok keringő tánca zárta, majd minden kedves jelenlévőt vártak az általános iskolában tartott vendégségre.
A délután folyamán Kisgyőr és Bükkaranyos iskolás csapatainak foci mérkőzését, majd  a Mezőkövesd, Kisgyőr, Miskolc-Kaffka, Bükkaranyos csapatai között rendezett focitornát nézhették meg az érdeklődők.