Elérhetőségek:
3554 Bükkaranyos, Petőfi út 100. | Tel.: +36 46 476 352 | Fax: +36 46 576 265

Aláírták a kivitelezői szerződéseket – megkezdődhetnek az új beruházások Bükkaranyoson

0

A közbeszerzési eljárások lebonyolítását követően Nagy Lajos polgármester aláírta a kivitelezési szerződéseket a kiválasztott cégek képviselőivel. Az eljárás során a műszaki, pénzügyi és jogi szakemberekből álló bíráló bizottság a legjobb ár/érték arány mellett, döntésénél figyelembe vette az ajánlatot adó cégek és munkatársaik szakmai tapasztalatait is.

Ezek alapján a tornacsarnok építésének lehetőségét a miskolci D-GESZTOR BAU Kft., az út- és járdaépítési munkák kivitelezését pedig a szintén miskolci Szinva Ép. Szolg. Kft nyerte el.

A D-Gesztor Bau Kft. végezte el többek között a kazincbarcikai Don Bosco sportcentrum építését, és részt vett a soproni és mezőkövesdi városi stadionok építésében is.

A Szinva Ép. Szolg Kft. Borsod-Abaúj Zemplén megye egész területén végez útépítéseket és út felújításokat, elsősorban önkormányzatok megbízásából, Bükkaranyoson 2005. óta végeznek rendszeresen ilyen típusú munkálatokat.

A tornacsarnok építési területének átadására október 16-án, az út és járdaépítés területeinek átadására október 24-én kerül sor, ettől kezdve kezdődhetnek az építési munkálatok, melyek a tervek szerint 2018. május 30-ig tartanak majd.

0001

0002